Over BioTrain

Mijn werkloopbaan ben ik begonnen als groepsleidster na het volgen van de HBO-Jeugdwelzijnswerk (SPH). Vanaf 1991 werkte ik als psychologisch medewerker, eerst binnen de arbeid- en organisatiepsychologie en vanaf 1995 binnen diverse organisaties in de geestelijke gezondheidszorg, waarvan de meeste tijd in het ziekenhuis. Nu alweer zo'n 10 jaar als zzp-er. In 2000 maakte ik kennis met biofeedback en raakte ik in de ban van deze waardevolle zelfregulatie-methode. Deze passie heeft geleid tot het opstarten van mijn eigen praktijk in 2012.

Leergierig als ik ben heb ik jaarlijks diverse cursussen en opleidingen gevolgd en ben ik als zorgverlener sinds 2013 aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. In oktober 2022 heb ik de HBO opleiding Stressmanagement Coaching Counseling en Conflictbemiddeling tot psychosociaal therapeut bij Psychodidact met goed gevolg afgerond.  Hierdoor voldoe ik weer aan alle eisen die gesteld worden door de zorgverzekeraars. Kosten voor begeleiding worden (deels) vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.

Meer informatie over mijn werk- en opleidingsachtergrond vind je op mijn LinkedIn profiel.

Als mensgericht hulpverlener vind ik een goed contact, in verbinding, essentieel. Het geven van de juiste aandacht doet veel, is mijn ervaring. Het mogen zijn wie je bent, het samen onderzoeken van je (hulp)vraag, het helder krijgen van je eigen denken, voelen en doen/willen. Uitgaan van je eigen kernwaarden en kwaliteiten. Mindful en compassievol je proces begeleiden en toewerken naar een gezonde balans zijn belangrijke pijlers in mijn begeleiding.

Janine van Kampen

Psychosociaal therapeut

Biofeedbacktherapeut

Hartcoherentietherapeut

Stress-coach & counselor

CSR-coach®

 

Lid van beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), LVPW (Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden) en BVN (Biofeedback Vereniging Nederland)

Partner en stresscoach van het CSR Centrum

Partner van Firstbeat

 

Logo van NFG