Over BioTrain

Mijn werkloopbaan ben ik begonnen als groepsleidster na het volgen van de HBO-Jeugdwelzijnswerk (SPH). Vanaf 1991 werkte ik als psychologisch medewerker, eerst binnen de arbeid- en organisatiepsychologie en vanaf 1995 binnen diverse organisaties in de geestelijke gezondheidszorg, waarvan de meeste tijd in het ziekenhuis. Nu als zzp-er. In 2000 maakte ik kennis met biofeedback en raakte ik in de ban van deze waardevolle zelfregulatie-methode. Deze passie heeft geleid tot het opstarten van mijn eigen praktijk in 2012.

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd en ben ik als zorgverlener sinds 2013 aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn studie, de HBO-opleiding Stressmanagement Coaching Counseling en Conflictbemiddeling tot psychosociaal therapeut. Meer informatie over mijn werk- en opleidingsachtergrond vind je op mijn LinkedIn profiel.

Als hulpverlener vind ik een goed contact essentieel. Het geven van de juiste aandacht doet veel, is mijn ervaring. Het mogen zijn wie je bent, het samen onderzoeken van je (hulp)vraag, het helder krijgen van je eigen denken, voelen en doen, uitgaan van je eigen kernwaarden, mindful en compassievol je proces begeleiden en toewerken naar een gezonde balans zijn belangrijke pijlers in mijn begeleiding.

Janine van Kampen

Psychosociaal hulpverlener, psychosociaal therapeut i.o.

Biofeedbacktherapeut

Hartcoherentietherapeut

Stress-coach & counselor

CSR-coach®

 

Lid van beroepsvereniging de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg), de BVN (Biofeedback Vereniging Nederland) en de LVPW (Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden).

Partner en stress-coach van het CSR Centrum.

Partner van Firstbeat.

Vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering gelden niet voor 2022.