Zakelijk & Samenwerking

Zakelijk

BioTrain is gespecialiseerd in het afnemen van psycho-fysiologische metingen, biofeedbacktherapie en het zichtbaar maken van de werking van stress, ontspanning en herstel van lichaam en geest volgens het bio psychosociaal model. Tijdens de begeleiding wordt middels verschillende methoden en technieken gewerkt aan bewustwording en inzicht zodat verandering plaats kan vinden binnen de wensen en mogelijkheden van de cliënt en zijn of haar (werk)omgeving.

Verschillende assessments en rapportages zijn mogelijk. Toepasbaar als voor- en nameting bij trainingen, begeleiding en re-integratietrajecten.

Een waardevolle interventie in het kader van energiemanagement, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit:

Energie Check-Up:  intake, uitgebreid biofeedback-assessment (stressprofiel), vragenlijsten, inclusief nabespreking & rapportage. Zie pagina stress en burn-out.

Bel of mail over de mogelijkheden en voor het aanvragen van een offerte.

Samenwerking

Naast eigen begeleidingstrajecten werk ik samen met verschillende praktijken en organisaties op gebied van stresspreventie- en burn-out behandeling en vitaliteit.

BioTrain beschikt over een breed netwerk van professionals, die met hun specifieke kennis en ervaring  complementair zijn aan elkaar en met wie het prettig samen-werken is. Deze synergie leidt tot het beste voor de cliënt of klant.

Samenwerkingspartners, o.a.:


CSR-Logo


Logo CT_reg_juco_nw blauw klein


logoHelder


Logo La Chance


stip_logo


TopState-logo