Zakelijk & Samenwerking

Zakelijk

BioTrain is gespecialiseerd in het afnemen van biofeedbackmetingen en het concreet en zichtbaar maken van de werking van stress, ontspanning en herstel van lichaam en psyche volgens het bio psychosociaal model. Tijdens de begeleiding wordt middels verschillende methoden en technieken gewerkt aan bewustwording en inzicht zodat verandering plaats kan vinden binnen de wensen en mogelijkheden van de cliënt en zijn of haar (werk)omgeving. De lichaamsgerichte aanpak van fysiek herstel is hierbij uniek.

Energie Check-Up: preventief onderzoek door het in kaart brengen van stressklachten, lichaamsreacties en de balans van het autonome zenuwstelsel, met advies en tips om de vitaliteit en veerkracht te verhogen.

Toepasbaar als vitaliteitscheck, voor- en nameting bij trainingen, als analyse (zonder diagnose) en feedback om meer bewustwording en inzicht te krijgen in de werking van het autonome zenuwstelsel, het spanningsniveau, herstelvermogen en voor het verkrijgen van handvatten bij begeleiding- en re-integratietrajecten.

Verschillende assessments en rapportages zijn mogelijk. Ook aanvullend op begeleiding- en trainingstrajecten van een ander heeft het zijn meerwaarde bewezen.

Bel of mail over de mogelijkheden en voor het aanvragen van een offerte.

Samenwerking

Naast eigen begeleidingstrajecten werk ik samen met verschillende therapeuten, praktijken en organisaties op gebied van energiemanagement, stresspreventie- en behandeling en burn-out behandeling en voeding. Bij complexe, langdurige klachten en ontregelingen wordt samengewerkt en/of verwezen naar bijvoorbeeld een psycholoog, fysiotherapeut en orthomoleculair therapeut.

Ik sta open voor nieuwe samenwerkingsrelaties. Heb je zelf een praktijk en bied je een dienst aan die mogelijk goed aansluit bij mijn werkwijze, laat het me weten.

Samenwerkingspartners, o.a.:

Aquamarijn

CSR Centrum

De Coachtrain

De Sportarts

Firstbeat

Focus at heart

Fysiotherapie en manuele therapie Van Eijk

Gezond in het leven

HerstelKracht.nl

Mindmedia

Move Along

OMC Nederland

Praktijk Vive

Psychotherapie en hypnotherapie

TopState