Zakelijk & Samenwerking

Zakelijk

BioTrain is gespecialiseerd in het afnemen van psycho-fysiologische metingen, biofeedbacktherapie en het zichtbaar maken van de werking van stress, ontspanning en herstel van lichaam en geest volgens het bio psychosociaal model. Tijdens de begeleiding wordt middels verschillende methoden en technieken gewerkt aan bewustwording en inzicht zodat verandering plaats kan vinden binnen de wensen en mogelijkheden van de cliënt en zijn of haar (werk)omgeving.

Energie Check-up: het in kaart brengen van de energie, het spanningsniveau, het herstelvermogen met advies en tips om de vitaliteit en veerkracht te verhogen. In 3 sessies: intake, biofeedback- of HRV assessment, nabespreking & rapportage.

Verschillende assessments en rapportages zijn mogelijk.

Toepasbaar als vitaliteitscheck, voor- en nameting bij trainingen, als analyse en feedback om meer inzicht te krijgen in de werking van het autonome zenuwstelsel en voor het verkrijgen van handvaten bij begeleidings- en re-integratietrajecten.

Bel of mail over de mogelijkheden en voor het aanvragen van een offerte.

Samenwerking

Naast eigen begeleidingstrajecten werk ik samen met verschillende coaching praktijken en organisaties op gebied van energiemanagement, stresspreventie- en behandeling en burn-out behandeling. Bij complexe, langdurige klachten en ontregelingen wordt samengewerkt en/of verwezen naar bijvoorbeeld een psycholoog, fysiotherapeut en orthomoleculair therapeut (voeding en suppletie).

Samenwerkingspartners, o.a.: